W Białej śnieg z deszczem.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Cyborg, też się udał na polowanie i szok zimno jak się 3 doby na zewnątrz nie wychodzi i pamięta jeszcze słońce i rozchełstanie, to jedyne co przychodzi dziś na myśl w centrum szarego miasta: ja chcę w jakimś miłym miejscu!! (np. na Powiślu...)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
szare gęste chmury nad szarą Wawą i tylko gdzie niegdzie promyki słońca... chyba faktycznie "pogoda dla piwosza" ja chcę wiosny! albo prawdziwej zimy!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Na dalekiej Ukrainie niebo przykryte chmurami, ale czasem trafia się w nich otworek.
I świeci przez ony słoneczko. Śnieg leży na pagórkach. Temp. ok. zera. Wiatru brak.
Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.Comment
-
W Chorzowie biało. Od samego rana sypie śnieg.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
a w stolycy... nie wiem ostatni raz byłam poza biurem w poniedziałek po południu... dzisiaj ponoć jest baaardzo zimno (ale może to tylko plotki?). Wawa szara, smutna, słońce jutrzenkowe nie dało rady się przebić przez chmury i zniknęło, ale moje wewnętrzne słońce grzeje na całegoCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment