Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Ale Was zaskoczę...

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• kruger_nr1
    Abdysz-Ata, Bavarian Swjetłoje
    kruger_nr1
    Całkiem ciekawe i pijalne piwo z Abdysz-Ata. Niestety poza Biszkekiem bardzo sporadycznie dostępne. A by zrobić zdjęcie piwka przy jurcie nad Song-kul to musiałem go zabrać za sobą w plecaku
    2023-11-17, 23:06
  • Warzywo
    Ełk, Zamkowa 8a, Stary Spichlerz
    Warzywo
    Po drugiej strony jeziora, po przejściu mostu, w cieniu drzew mieści się klimatycznie , w starym spichlerzu, urządzona knajpka (generalnie jest to hotel). Lubię takie miejsca, drewno, zapach starych czasów, trochę folkloru, ławy, taras i odpoczynek od hałaśliwej promenady.
    Piwa niestety...
    2017-05-30, 10:58
  • Marianowar_pl
    O „zwracalności” butelki zwrotnej
    Marianowar_pl
    Po raz kolejny przekonuje się, że życie potrafi nam czasami podsunąć znienacka naprawdę bardzo ciekawy temat, zarówno do rozważenia jak i do dyskusji. Nie jest to pierwszy raz kiedy tak się staje, dlatego postanowiłem uhonorować tę okoliczność nowym cyklem, w którym zamieszczał będę...
    2017-03-29, 10:53
  • skandal
    odmaczanie w podrózy
    skandal
    Jako że od czasu do czasu podróżuje natykam się na nowe piwka z nowymi etykietami.I tu pojawia się problem jak je odmoczyć. Oczywiście nie ma problemu jeśli się żyje w warunkach cywilizowanych np. w hotelu czy campingu albo ma się chociaż dostep do bieżącej wody. Ale jak to robić gdy...
    2004-08-28, 10:33
  • mark333
    Witam Wszystkich Piwowarów
    mark333
    Witam wszystkich. Trafiłem do was z forum C2H5OH i chyba już tu zostane na długo.Bo moje wyroby wysoko % sporzywam okazjonalnie a piwko to już zupełnie inna sprawa.Narazie będe mało aktywny będe tylko studiował to forum zanim zaskocze o co chodzi z tym ważeniem ''A gdy już zacznie...
    2009-10-04, 12:14
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...