BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
miałam zamilknąć na kilka godzin, a Ty nie przestajesz mnie prowokować od prawie 4 godzin!
chyba zastosuję terapię szokową i się odłączę od forum...
poza tym miałeś pracą się zająć, a nie mi posty wymawiać - do 1000 jeszcze sporo mi zostało
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
kurde, chyba nam obojgu (= Arcemu i mnie) odłączenie od sieci by się przydało... nie wiem, komu bardziej... Arcy - pomyśl, jak ja się rozprężę, jak Ciebie tydzień w sieci nie będzie
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
nie dam się więcej prowokować (przynajmniej do mojego wieczornego samotnościowania się w sieci) - rozumiem, że chcesz dobić do 1200, zanim ja do 1000 dobiję
arcy napisał(a) Wiesz kto to jest "zając"? To taki biegacz, który nadaje szybkie tempo na początku, żeby inny zawodnik mógł osiągnąć jak najlepszy czas.
Gdzies slyszalem ze dlugodystansowcy nawet obchodza Dzien Zajaca. W rocznice tego jak pewien zajac na ktoryms tam okrazeniu obejrzal sie, zobaczyl ze wszyscy sa daleko w tyle i nikt nie ma szans go dogonic i... wygral.
A propos - znam jeden przyklad zastosowania zajaca-cyborga - w angielskich wyscigach psow. Pieski musza za czyms gonic zeby miec motywacje do biegu. Uzywa sie do tego sztucznego zajca.
lzkamil napisał(a) znam jeden przyklad zastosowania zajaca-cyborga
coś sugerujesz?
to wywaliłam niechcący, ale forum już dochodzi do siebie twardzi jesteście!
a ja za ten czas nabijam kolejny post tylko po to, żeby powiedzieć, że właśnie defragmentuję wszystkie dyski i trochę sprzątam po komp nie nadążał za moim stukaniem w klawisze...
Najstarszy istniejący browar restauracyjny w San Francisco działa od 1997 roku.
Znajduje się w zachodniej części miasta nad samym brzegiem Oceanu Spokojnego w dzielnicy Ocean Beach.
Można tu dotrzeć linią N muni-metra do stacji końcowej Ocean Beach. Muni-metro to system miejskiego...
Minibrowar znajduje się w centrum stolicy Armenii, niedaleko placu Republiki w otoczeniu nowoczesnych apartamentów i drogich hoteli.
Ściana frontowa to piękny taras z wygodnymi stolikami i z zasuwaną markizą. Tam też jest osobny mały bar u (w czerwcu był nieczynny).
Wnętrze niezbyt...
Comment