BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
takie tam
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
@Maggyk
@ART
Czy jest mozliwosc poprawienia dzialania koszyka zamowien? W przypadku niesfinalizowania zakupu (np. kiedy wrzuce do koszyka polowe produktow, a reszta chce sie zajac pozniej), serwis nie zapamietuje zawartosci koszyka, mimo ze wciaz jestem zalogowany. Wystarczy ze...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Witam,
Chciałbym poprosić o podzielenie się wiedzą na temat zakładania browaru kontraktowego. Jestem na chwile obecną zapalonym konsumentem ale TYLKO konsumentem i o stronie produkcyjnej oraz logistycznej nie mam pojęcia.
Mam kilka pytań:
1. Jakie są minimalne...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witajcie moi drodzy.
Mam pytanie: Czy pomysł założenia browaru jest trafiony czy raczej dać sobie spokój?
Chodzi mi konkretnie o taki mały browar lokalny.-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witajcie

tak sobie myślę..., mam dobre miejsce, w ciekawym miejscu. Jest to poniemiecki dom przybudówka i stajnia. Wszystko w dobrym stanie. Region kulturowo związany z browarnictwem klasztornym. Chciałbym otworzyć browar, czy są osoby chętne do pomocy? Jeśli jest ktoś z trójkąta,...-
Channel: Browarnictwo amatorskie
-
-
Witam.
Mam pare pytan odnosnie termostatu W1209. Kupilem go dzis sobie do troche poprawienia zacierania, ale jest pare ale...
Uzywam standardowego 30L gara z emalii i calosc podgrzewana jest przez kuchenke elektryczna oporowa. I tera kwestia :
Jak wyglada sprawa pojemnosci...-
Channel: Sprzęt
2017-03-15, 14:20 -
- Loading...
- Koniec listy.