Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

takie tam

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• sredstvom
    "Twoj koszyk" w sklepie CP
    sredstvom
    @Maggyk
    @ART

Czy jest mozliwosc poprawienia dzialania koszyka zamowien? W przypadku niesfinalizowania zakupu (np. kiedy wrzuce do koszyka polowe produktow, a reszta chce sie zajac pozniej), serwis nie zapamietuje zawartosci koszyka, mimo ze wciaz jestem zalogowany. Wystarczy ze...
    2019-09-17, 07:53
  • Ranger
    Zakładanie browaru kontraktowego
    Ranger
    Witam,
    Chciałbym poprosić o podzielenie się wiedzą na temat zakładania browaru kontraktowego. Jestem na chwile obecną zapalonym konsumentem ale TYLKO konsumentem i o stronie produkcyjnej oraz logistycznej nie mam pojęcia.

Mam kilka pytań:

1. Jakie są minimalne...
    2016-07-04, 08:13
  • koczki86
    Zakładanie browaru
    koczki86
    Witajcie moi drodzy.
    Mam pytanie: Czy pomysł założenia browaru jest trafiony czy raczej dać sobie spokój?
    Chodzi mi konkretnie o taki mały browar lokalny.
    2008-10-24, 12:58
  • mpe
    zakładanie browaru
    mpe
    Witajcie

tak sobie myślę..., mam dobre miejsce, w ciekawym miejscu. Jest to poniemiecki dom przybudówka i stajnia. Wszystko w dobrym stanie. Region kulturowo związany z browarnictwem klasztornym. Chciałbym otworzyć browar, czy są osoby chętne do pomocy? Jeśli jest ktoś z trójkąta,...
    2011-08-23, 15:06
  • XboXC
    Termostat W1290
    XboXC
    Witam.
    Mam pare pytan odnosnie termostatu W1209. Kupilem go dzis sobie do troche poprawienia zacierania, ale jest pare ale...

Uzywam standardowego 30L gara z emalii i calosc podgrzewana jest przez kuchenke elektryczna oporowa. I tera kwestia :
    Jak wyglada sprawa pojemnosci...
    2017-03-15, 14:20
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...