Olimpiada 2012
Collapse
X
-
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Od kiedy to hajluje się lewą ręką?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
Znalazł ktoś jakiś dokłądny terminarz ze startami Polaków, najlepiej z podanymi godzinami? W sieci jest taki burdel, że wszędzie jest pełno informacji, ale żadnej konkretnej.
Jacer, w tym przypadku nie robi mi to większej różnicy, wątpię aby ten człowiek machał reprezentantce Niemiec w celu... pozdrowienia?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Jest medal ale blisko było złota. NIestety klęska florecistek gdzie miał być medal a skończyło się na jednej walce."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Dlaczego? Migracje, podboje i mieszanie się kultur to właśnie historia człowieka, więc wychodzi na to, że są to działania naturalne (właściwe naszej naturze). Myślisz że jakakolwiek z współczesnych kultur jest homogeniczna?Comment
-
Jeśli ktoś ma ochotę, to polecam włączyć transmisję meczu badmintona kobiet (w deblu) na tvp.pl. Wiele osób myśli o badmintonie, jako zwykłym odbijaniu lotki 'paletkami', a ten mecz jest tak szybki, że aż oczy cieszy. Grają reprezentantki Singapuru z Tajwanem.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Comment
-
No tak, zamiast sprawdzić w najbardziej pewnym miejscu, to ja wędruję od strony do strony szukają nie wiadomo czego. Dzięki, czegoś takiego szukałem!www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Poziom sedziowania na tych igrzyskach jest po prostu zenujacy.5530 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Porozmawiajmy lepiej o pozytywach. Na przykład nasi starają się stosować do szczytnej idei igrzysk, że liczy się przede wszystkim udział, czyż to nie piękne?
Swoją drogą niektóre dyscypliny są okrutne. Przygotowujesz się do igrzysk kilka lat, jedziesz kilka godzin, startujesz, kilka minut i po sprawie.Ostatnia zmiana dokonana przez żąleną; 2012-07-30, 14:35.Comment
-
Comment