SZTUCZKA! :)
Collapse
X
-
-
Jeszcze tak dobrze nie jest. Ale na szczęście udało mi się namówić kilka sklepów i jedną hurtownię w Biłgoraju do tego by Janów był cały czas w sprzedaży. Więc 3-4 butelki prawie codziennie mam pod ręką. A jak nie, to Zwierzyniec i czasami jakiś browarek od SETY (Mini Browar Biłgorajski ZIELONA GĘŚ). Tak że nie jest najgorzej. I dużych zapasów robić nie muszę (50m do sklepiku) - na szczęście, bo czasem taki kanisterek 20l też mógłby "zniknąć" w sobotni wieczór. Czy ktoś pamięta jeszcze promocję Lecha (w barach), gdy wypijało się 5 litrów za darmo, pod warunkiem że zrobiło się to w ciągu 1 godziny? Nie chwaląc się jam to uczynił kilka razy (a rza nawet stanąłem do walki już po kilku, czy nawet kilkunastu piwach).
Comment
-
Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Sezon na cukinie i pomidory trwa, więc szybki pszepis na szybką przekąskę.
A więc.
Potrzebujemy:
-cukinię - najlepiej nie za duża 15-20cm
-pomidory - najlepiej jak najmniej chemiczne,
-czosnek - jest już świeży,
-ser żółty,
...-
Channel: Kulinaria
2007-07-12, 19:29 -
-
Piwo z wymiany na V WWP.
Piana: skromna, pomimo nalewania z góry.
Kolor: ciemny, niemal nieprzejrzysty.
Wysycenie: niskie, to by tłumaczyło słabą pianę.
Zapach: domowy, znaczy pachnie jak piwo domowe górnej fermentacji, klasycznie, choć nie jest to ortodoksyjny...-
Channel: Piwa z browarów domowych
2008-11-03, 21:43 -
-
Mam do pchnięcia jedną-jedyną tekturę z Przemyśla. Możliwa wymiana na stare etykiety lub butelki z Galicji i Kresów. Temat do sfinalizowania na giełdzie w Żywcu. Na oferty czekam do 16.06.2015 r. Proszę nie przysyłać ofert cenowych poniżej czterech cyfr....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Piwko zakupione na Chorwacji w sieciówce Konzum, dla której to piwo jest robione.
Alk. 4,2%, Ekstr. 8%
Kolor całkiem ładny jak na "ósemkę" - całkiem intensywne klarowne złoto.
Piana niewysoka, średniotrwała - znika zbyt szybko lekko brudząc szkło.
Zapach...-
Channel: Węgry
-
-
Nowa promocja Tyskiego
Polega na złożeniu hasła "Tyskie 375 lat" z liter i cyfr wydrukowanych na tylnej etykiecie.
Do wygrania dużo (tylko ktoi to wygra ?)...-
Channel: Promocje piwne
-
- Loading...
- Koniec listy.

Comment