Kiszona kapusta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mark33
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.04
    • 3283

Kiszona kapusta

Przeszukałem kulinaria i nie znalazłem kiszonej kapusty (słabo szukałem?).
    Do rzeczy dziś kolejne 10 kg wpakowałem do słoi, standardowa kapucha z marchewką i czosnkiem od tygodnia w piwnicy. Dodatkowo zrobiłem wersję z buraczkami oraz z czerwoną papryką.
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Finlandia, Turku, Eerikinkatu 18, Brewery Restaurant Koulu
    pebejot
    Browar restauracyjny w centrum Turku, przy jednej z głównych arterii, mieszczący się w zabytkowej kamienicy.
    Tak się złożyło, że w sobotę 21 czerwca restauracja była zamknięta (święto narodowe), ale działał na zapleczu ogródek z osobnym barem i Food Truckiem w jednym.
    Po...
    2025-07-06, 08:28
  • kruger_nr1
    Raccoon, Kapusta Blond Ale
    kruger_nr1
    na zdjęciu po prawej , fotka w Brewster Pub. Jakoś niespecjalnie mi podeszło to piwo choć kapusty nie było czuć w smaku
    2023-11-19, 19:14
  • dadek
    Wisła, 1 maja 69 (stacja PKP Wisła Uzdrowisko), Browar Wisła
    dadek
    Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
    Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
    2021-03-16, 03:21
  • ART
    Zarzecze, [Birbant] Nadia
    ART
    Nazwa: Nadia
    Styl: Hybryda pilsnera z west coast IPA
    Alkohol: 5,2%
    Ekstrakt: 14°P
    Browar: Kontraktowy Birbant

Piana: Biała, krzaczasta, grubopęcherzykowa, szybko zanika.
    Barwa: Jasne złoto, lekka mgiełka.
    Nagazowanie: Średnie.
    Aromat: Chmielowo-ziołowy,...
    2025-07-06, 09:11
  • heckler
    Telč-Štěpnice, Slavatovská 307, Ruxusní minipivovar Telč
    heckler
    Nie bywałe, że w tak małej miejscowości powstał trzeci browar. Wiem, Telč to bajkowe miasteczko wpisane na listę UNESSCO, ale niestety czasy się zmieniły i turystów mało. W sumie to praktycznie nie ma ich wcale. W lokalach w większości siedzą tubylcy, przez rynek raz na jakiś czas przejdą...
    2025-07-01, 10:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...