Witam i pozdrawiam!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ARobert
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.04
    • 6

Witam i pozdrawiam!

Wstyd się przyznać ale w sumie dość często tu zaglądam a nigdy nic nie napisałem. Zazwyczaj jak kupuję jakieś "ciekawsze" piwo to właśnie tu zaglądam w celu porównania oceny innych z własnymi odczuciami. Generalnie jestem miłośnikiem produktów Ambera... ot taki lokalny patriotyzm ale lubię dołożyć też coś innego do koszyka przy okazji zakupów i wtedy właśnie popijając piwo wertuję forum...

Pozdrawiam
    Robert
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Późno, ale lepiej późno, niż wcale - witamy na forum
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
      Ukraina, Kijów, Michaiła Drahomanova 31G, Pivna Duma.
      bastion
      Po niezbyt udanej wizycie w Kulcie, udałem się w inną część kijowskich blokowisk, ale w przyjemniejszej okolicy.
      Przed lokalem jest jeziorko i park który w sobotni gorący wieczór zapełnił się licznymi bywalcami.
      Budki z fast-foodami miały swoje żniwa a w ich okolicy jakaś...
      2023-09-12, 20:15
    • Krakus
      XXII Mały Zlocik Browar.Biz, 08 - 10.09.2023, Bałtów.
      Krakus
      Lepiej późno niż wcale.

Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.

W programie zwiedzanie browaru, ognisko i...
      2023-08-24, 17:12
    • e-prezes
      Birra Cerqua, Four Hops
      e-prezes
      4 klasyczne amerykańskie chmiele, które stały się ikonami amerykańskiego piwowarstwa, gdy my (no dobra ja) jeszcze zachwycaliśmy się koźlakiem i porterem - citra, cascade, simcoe i amarillo, są tu dlatego, gdyż jest to hołd dla amerykańskiej odmiany IPA. I taka ona jest. Klasyczna!
      ...
      2023-02-23, 11:20
    • e-prezes
      Włochy, Bolonia, Via San Rocco 1, Il Punto
      e-prezes
      Jak coś ma w nazwie samochód, którym jeżdżę to musiałem odwiedzić. Zmuszać się też specjalnie nie musiałem, bo w drodze do nikąd sam się znalazł.
      Jeśli dobrze pamiętam 6 kranów. Same włoskie piwa, ale dwa które próbowałem to były z Birificio Dada.
      Przyszedłem zaraz...
      2023-02-06, 21:22
    • Undeath
      2023.01.08 - XVI Spotkanie Piwowarów Domowych w Zielonej Górze
      Undeath
      Witajcie,

Niestety tak późno zamieszczam informację, bo ogólnie nie organizuje tego spotkania. Na prośbę zamieszczam wpis. Spotkanie odbędzie się w Hauście pl. Pocztowy 9, Zielona Góra - od 17.00. Forma otwarta (poczęstunek także dla osób z zewnątrz)- do ostatniego piwa -...
      2023-01-23, 20:17
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...