Witajcie Smakosze !!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • artelokte
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.08
    • 1

Witajcie Smakosze !!!

Cieszę się, że jest tak wielu piwnych entuzjastów.
    Liczę na ciekawe rady i informacje.
    Sam zapraszam, jeśli macie ochotę trochę pomóc nowicjuszom:

Admin: CIACH

Pozdrawiam,
    artelokte
    Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2013-09-18, 07:55.

Related Topics

Collapse

• PiotrN
    Witajcie !
    PiotrN
    Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
    Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....
    2020-01-09, 11:10
  • etman
    Polskie i wyjątkowe - Piwo Grodziskie, Witold Wieczorek
    etman
    To pierwsza tak obszerna publikacja poświęcona w całości Piwu Grodziskiemu – jedynemu w pełni rodzimemu stylowi piwnemu w Polsce. Autor książki, Witold Wieczorek, zgromadził imponującą ilość źródeł historycznych, obejmujących ponad 700 lat tradycji grodziskiego piwowarstwa. Uzupełnił...
    2025-06-17, 18:40
  • Ahumba
    2024.11.29-30 - Litwa, Wilno, Wileński Festiwal Piwa
    Ahumba
    Najfajniejsze wydarzenie roku na Litwie, które już po raz czwarty zaprasza wszystkich koneserów wyśmienitego smaku! 2 epickie dni wypełnione 2000 entuzjastów rzemiosła, 36 browarami z 15 krajów, 20 twórcami rzemieślniczej i wykwintnej żywności, a co najważniejsze – wypełnione wyłącznie...
    Start
    2024-11-29
    Koniec
    2024-11-30
    Adres
    Savanorių pr. 178B Wilno
    2024-10-28, 10:14
  • otvirak
    prośba o identyfikację kufli
    otvirak
    Witajcie!
    mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
    ...
    2024-08-05, 19:59
  • AaLeX
    Mała aktywność użytkowników naszego forum.
    AaLeX
    Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
    2024-07-29, 15:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...