Witam.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • meteo76
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.06
    • 1

Witam.

Cześć.
    Nazywa się Wojtek, mieszkam w Chełmie woj. lubelskie. Piwo "degustuje" już od ponad 20 lat, ale od jakiegoś czasu przymierzam się do pierwszej warki, na początek chciałem zrobić coś z gotowca, a następnie wziąć się za zacieranie. Mam nadzieje że z waszą pomocą uwarzę naprawdę smaczne piwko
    Pozdrawiam.
    Ostatnia zmiana dokonana przez meteo76; 2014-06-17, 14:04.
  • dominik_walkowiak
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.10
    • 335

Hej. Pierwsze piwko zrób z gotowca, a kolejne następne już z zacieraniem warto Pozdrawiam i witam na forum.

Comment

Related Topics

Collapse

• AaLeX
      Dobre, lekkie, niedrogie piwko
      AaLeX
      Wiem, iż temat ciężki, bo albo dobre, albo niedrogie ale napiszę do czego dążę. Mieszkam na co dzien w Niemczech gdzie w cenie poniżej 2zł (przeliczając) można kupić poprawne piwko w opakowaniu 0,5l. Ciężko mi takowe znaleźć w Polsce. Nie uważacie, iż ceny naszych piw, nawet koncernowych...
      2019-05-09, 18:56
    • maryhh
      Małe piwko
      maryhh
      Muzyka Jerzy Matuszkiewicz
      Wykonanie Zdzisław Maklakiewicz

Gdy Ci życie ucieka kochany
      To nie goń go
      Gdy już tydzień chodzisz jak we śnie
      To nie łudź się

Małe piwko, małe piwko z korzeniami wrośnie Ci
      Małe piwko, małe piwko...
      2004-03-24, 10:33
    • Heisenberg
      Zakażenie czy dalsza fermentacja?
      Heisenberg
      Cześć wszystkim
      Dopiero zaczynam przygodę z piwowarstwem. Zakupiłem zestaw startowy z brew kitem Finlandia Premium Lager i nastawiłem pierwszą warkę. 21 litrów gotowego nastawu, po 2 tygodniach fermentacji w 21 stopniach, na drożdżach z zestawu zlane na cichą (BLG początkowe 10,...
      2025-06-08, 14:55
    • heckler
      Rozstání-Moravská Třebová, Rozstání 31, Pivovar Mlejn
      heckler
      Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
      2023-08-30, 09:11
    • kaczka116
      Stary Browar Kościerzyna, [Brodacz] Surf Piwko z Herbą
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2020-04-12, 09:23
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...