Łał jak ja dawno nie rejestrowałem się na nowym forum. 
Tak więc jak zwyczaj i kultura nakazuje, serdecznie witam się ze wszystkimi użytkownikami browar.biz.
Moja przygoda z browarem domowym zaczęła się przedwczoraj, gdy uwarzyłem pierwszą Warkę Dry Stouta z ekstraktów z samodzielnym chmieleniem. Za dwa tygodnie Waissen, też z ekstraktów. Te pierwsze dwa piwa traktuje jako swoiste beta testy w niesprzyjających (temperaturowo) warunkach. Na jesień chcę zakasać rękawy i zmierzyć się z ześrutowanymi słodami. Ale to jeszcze trochę.
No i nie wypada, w tym miejscu nie wspomnieć o tym, że owy cały Hype jaki posiadam aktualnie na samodzielne warzenie piwa, zaimplementowane mi zostało, przez świetne filmy instruktażowe Tomka Kopyry. Twoje zdrowie 
							
						
					Tak więc jak zwyczaj i kultura nakazuje, serdecznie witam się ze wszystkimi użytkownikami browar.biz.
Moja przygoda z browarem domowym zaczęła się przedwczoraj, gdy uwarzyłem pierwszą Warkę Dry Stouta z ekstraktów z samodzielnym chmieleniem. Za dwa tygodnie Waissen, też z ekstraktów. Te pierwsze dwa piwa traktuje jako swoiste beta testy w niesprzyjających (temperaturowo) warunkach. Na jesień chcę zakasać rękawy i zmierzyć się z ześrutowanymi słodami. Ale to jeszcze trochę.
No i nie wypada, w tym miejscu nie wspomnieć o tym, że owy cały Hype jaki posiadam aktualnie na samodzielne warzenie piwa, zaimplementowane mi zostało, przez świetne filmy instruktażowe Tomka Kopyry. Twoje zdrowie
 
							
						 
		
	 I bierz się za zacieranie!
 I bierz się za zacieranie!  
							
						 
		
	
Comment