Witam serdecznie wszystkich!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • AngelikaJedrzejewska
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.11
    • 1

Witam serdecznie wszystkich!

Jestem nowym urzytkownikiem , dowiedzialam sie o Browar.biz przypadkowo. Chcialabym nawiazac kilka nowych kontaktow z ludzmi zainteresowanymi Kupnem Niemieckiego Piwa Jesli znajduja sie tu chetni do rozpoczecia dyskusji na ten temat to prosze pisac .
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24332

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AngelikaJedrzejewska
    Jestem nowym urzytkownikiem , dowiedzialam sie o Browar.biz przypadkowo. Chcialabym nawiazac kilka nowych kontaktow z ludzmi zainteresowanymi Kupnem Niemieckiego Piwa Jesli znajduja sie tu chetni do rozpoczecia dyskusji na ten temat to prosze pisac .
    Witaj, pamiętaj proszę że zgodnie z regulaminem podejmowanie tematów związanych z Twoją pracą zarobkową wymaga najpierw porozumienia z właścicielem serwisu ( reklama@browar.biz ).
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• grzeber
      XXVIII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2025
      grzeber
      Grudzień, czyli kolejny rok zbliża się ku końcowi. Jak co roku powiadamiam zatem o zbliżającej się Ankiecie Podstawek.

Zmian nie planuję, jedynie coroczne aktualizacje. Chętni mogą już przystępować do porządkowania i liczenia kolekcji.
      Formularze będą dostępne pod...
      2025-12-03, 13:06
    • dadek
      Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
      dadek
      Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
      2025-01-12, 18:42
    • Randi
      Browary na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej
      Randi
      Witam,

Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
      Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...
      2024-02-21, 16:12
    • grzeber
      XXVI Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2023
      grzeber
      Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
      Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
      2023-12-04, 19:44
    • dadek
      Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
      dadek
      Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
      2023-11-17, 00:48
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...