BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Cześć.
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Wyczaiłem na alegroszu taki kocioł z kega, co myślą bardziej doświadczeni piwowarzy, warto to brać czy raczej się nie sprawdzi?
https://allegro.pl/oferta/keg-50l-z-...ce-14834254448-
Channel: Sprzęt
-
-
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...-
Channel: Niemcy
-
-
Mam na zbyciu podstawke lech o numerze id.8944 i szklanke tyskie 375 lat oraz certyfikat przyjaciela browaru. Wymienie sie na cos z tyskiego Propozycje na PW lub meil-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Wczoraj udałem się, dla relaksu, do baru o wdzi ęcznej nazwie, choć trywialnej: "Gawęda" zlokalizowanym na jednym z krakowskich, ups "pardon" nowohuckim osiedlu (os. Oświecenia, tylko kogo?) Bar - klasyk! Kaszteln po 3,20... ale nie to jest warte opowiedzenia. Spedziłem tam...-
Channel: Bestseller
-
-
Nadszedł w końcu historyczny moment założenia wątku z piwowarskich dokonań Browaru Domowego PRZECHYŁ. Przyczynkiem do założenia tematu jest pierwsza warka ze słodów, która dokonała się w tą sobotę.
Dotychczasowe piwa to tylko gotowce więc nie było się czym chwalić, choć wyszły...-
Channel: Twoje warzenie
-
- Loading...
- Koniec listy.