Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

TUMRY - reaktywacja

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 24%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Pankracy
    2024.02.13, Resursa Obywatelska, Radom. "Browar Radomski - reaktywacja"
    Pankracy
    13 lutego 2024 roku o godz. 18:00 w Resursie Obywatelskiej w Radomiu odbędzie się prezentacja na temat Browaru J. Saskiego. W ramach retrospotkania zostanie przybliżona historia browaru przy ul. Limanowskiego. Będzie również obecny Jarosław Kołsut, który opowie o reaktywacji browaru w 2024...
    2024-02-01, 15:04
  • Tumry
    kapsle z Ukrainy
    Tumry
    Oferuję kilkadziesiąt kapsli sprzed kilku lat
    chętnie zamienię na etykiety byłych demoludów
    lub krajowe mniej popularne
    lub krajowe trudnoodklejalne czyli "fabryczne nówki"
    Tumry
    2019-09-23, 20:31
  • Seta
    Kupię/wymienię podstawki pl - reaktywacja zbierania :)
    Seta
    Koleżanki & Koledzy

Od jakiś 15stu lat zbieram podstawki. Z tym, że aktywny w tym moim zbieraniu jestem jak migrujący leniwiec Sid z Epoki Lodowcowej... W związku z czym mam całkiem nie najgorszą (jak na mnie) kolekcję z lat 90' ale ostatnie lata przespałem. Jak sobie...
    2008-12-02, 10:57
  • SQBI_
    Podpiwek - reaktywacja
    SQBI_
    Wiem że już tego nie produkują, ale czytałem że samemu można przygotować składniki. Recepturę znam ale wszystkich skłądników, a zwłaszcza ich proporcjii niestety nie Z moich informacji wynika że potrzeba: herbaty 'Anatol' szeroko dostępnej w sprzedaży, chmielu (już wysuszony czeka...
    2005-11-14, 20:18
  • mocibo
    Kolejna reaktywacja Browaru w Braniewie?
    mocibo
    Pocztą pantoflową doszły do mnie słuchy iż jest duże prawdopodobieństwo reaktywacji browar w Braniewie. Podobno produkcją jest zainteresowany jakiś istniejący producent piwa i chce w ten sposób zwiększyć swoje moce. podobno odbyło się już pierwsze spotkanie z byłymi pracownikami browaru....
    2010-07-15, 19:32
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...