Siemano

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Chlebaq
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.02
    • 1

Siemano

Siemano.
    Jestem Michał, mam 24 lata, mieszkam w Gdańsku i mam dwie warki na koncie. Jedna skończona z brew-kita jedna ze słodów na cichej, wyczuwam w niej infekcje ale jestem dobrej myśli

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Huzar, Na Jedną Kartę
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-05-02, 11:29
  • dadek
    Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
    dadek
    Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
    2023-12-05, 01:56
  • dadek
    Niemcy, Wismar, Kleine Hohe Straße 15, Brauhaus am Lohberg
    dadek
    Jedyny obecnie browar w tym pięknym zabytkowym mieście, powstał w 1995 roku. Znajduje się naprzeciw jednego z portowych nabrzeży, w odległości 800 m od dworca kolejowego. 3-piętrowy (z poddaszem) szachulcowy budynek, gdzie konstrukcja z czarnych belek wypełniona jest czerwoną cegłą, datowany...
    2025-08-28, 01:07
  • smir
    Coobra CB3 modele
    smir
    Mam do kupienia dwa używane Coobry CB3, z tym że jedna ma sterowanie na dole a druga na górze. Czym jeszcze różnią się te modele?
    2025-08-26, 22:32
  • heckler
    Czechy, Olešnice, Olešnice 1, Pivovar Bejval
    heckler
    Olešnice, to miasteczko położone około 5 km na wschód od Trhové Sviny. Otoczone malowniczym terenem stawów Stropnice i wzgórzem Dubí. Z Žumberka wyszło 6.7 km.( w jedną stronę) pieszej, malowniczej wycieczki, więc czemu nie
    Po środku miasteczka stoi XVI wieczny Zamek Oleśnicki,...
    2025-08-25, 13:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...