Siemano

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Chlebaq
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.02
    • 1

Siemano

Siemano.
    Jestem Michał, mam 24 lata, mieszkam w Gdańsku i mam dwie warki na koncie. Jedna skończona z brew-kita jedna ze słodów na cichej, wyczuwam w niej infekcje ale jestem dobrej myśli

Related Topics

Collapse

• dadek
    Niemcy, Lübeck, Einsiedelstraße 6, Sudden Death Brewing
    dadek
    Browar założyli w 2022 roku Amerykanie, którzy z USA przeprowadzili się do Niemiec by warzyć amerykańskie style piw. Ulokowany został w pięknie zrewitalizowanej dawnej przemysłowo-portowej dzielnicy Roddenkoppel na zachodnim brzegu rzeki Trave. Ze starówki to 2-kilometrowy spacer przez 2 mosty,...
    2025-09-28, 22:07
  • kaczka116
    Huzar, Na Jedną Kartę
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-05-02, 10:29
  • dadek
    Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
    dadek
    Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
    2023-12-05, 00:56
  • darekd
    Pinta, Hopzz_Chapter
    darekd
    Hazy Pale Ale,
    12% ekstr.
    4,7% alk.

Chmiel - Riwaka (w formie Subzero Hop Kief, jeden z kilku rodzajów chmielu w wersji płynnej)

Aromat - wyraźny chmiel, taki jakby granulat rozgnieść w palcach, ciekawe że bardziej jest ziołowy (taki świeży) niż owocowy...
    2025-10-06, 22:56
  • Serokomlak
    Szwecja, Olandia, Rälla, Idrottsvägen 2, Fireside Brewery
    Serokomlak
    Olandia (137 km długości i od 5 do 16 km szerokości) to druga co do wielkości wyspa (o powierzchni 1342 km²) Szwecji, którą zamieszkuje nieco ponad 26 tys. osób. Jest to także jedna z najpopularniejszych w kraju letnich destynacji. Mimo to działają tu jedynie dwa browary. Oba niewielkie....
    2025-09-29, 21:43
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...