Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Muj pierwszy raz

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• KulisBrew
    KuliśBrew
    KulisBrew
    Mam na swoim koncie ok. 15 warek zaczynając od brewkitów w 20L garnku, a kończąc na...
    Jaki koniec? To dopiero początek prawdziwej przygody piwowara! Aktualnie korzystam z
    kociołka warzelnego 40L Royal Catering i mam też lodówkę ze sterownikiem przeznaczoną tylko i wyłącznie...
    2020-08-28, 14:09
  • jancewicz
    piwa z brewkitów - wątpliwości
    jancewicz
    Jestem nowy na forum więc prośba o wyrozumiałość... Przed napisaniem tego postu szukałem odpowiedzi na forach aczkolwiek nie znalazłem wprost odpowiedzi na moje wątpliwości.
    Mam mianowicie pewien problem z rezultatami jakie są efektem robienia piw z brewkitów.
    Pierwsza "warka"...
    2015-09-06, 18:34
  • Konrad2991
    Witam serdecznie
    Konrad2991
    Cześć. Mam na imię Konrad. Do forum dołączyłem, ponieważ od ok. roku zacząłem warzyć własne piwo. Póki co z brewkitów, ale zamierzam spróbować już niedługo zacierania. Głównie z tego powodu dołączyłem do forum, by w razie czego móc zapytać bardziej doświadczonych piwowarów-amatorów...
    2020-03-25, 14:20
  • peter267
    Pomocy
    peter267
    Witam wszystkich
    Chciałbym zacząć przygodę z warzeniem własnego piwa wiec na początek kupiłem podstawowy sprzęt .Parę lat temu na pożyczonym sprzęcie udało mi się zrobić coś z brewkitów zrobił się też cydr . Zawsze to lepsze niż piwo ze sklepu. Ale do rzeczy fermentatory...
    2020-01-26, 13:04
  • muchor
    jakieś wskazówki, z czego zrobić mieszadło do garnka zaciernego?
    muchor
    Cześć,

Postanowiłem dokonać naturalnego przejścia z brewkitów na zacieranie i warzenie, zakupiłem garnek do pasteryzacji a la Lidl i teraz będę go powoli przystosowywał. Chcę zacząć od mieszadła - widziałem kilka fajnych projektów, ale przydałby się jakiś dobry i konkretny...
    2019-07-31, 12:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...