Witam!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • PiK_
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.08
    • 1

Witam!

Cześć!
    Nazywam się Krzysiek i mieszkam w Gdańsku. Piwowarstwem interesuję się od prawie roku. Poszukując nowych informacji szczęśliwie trafiłem do Was .
    Pozdrawiam wszystkich!

Related Topics

Collapse

• abernacka
    Polskie Browary - stan faktyczny
    abernacka
    Każdy, kto choć trochę interesuje się polskim przemysłowym piwowarstwem, z dużym zainteresowaniem czyta każdą wiadomość dotyczącą nowych, piwnych inicjatyw w naszym kraju. A takich na całe szczęście nie brakuje. W tym samym czasie jednak zapominamy o browarach, które już od jakiegoś...
    2022-06-25, 11:46
  • Heisenberg
    Zakażenie czy dalsza fermentacja?
    Heisenberg
    Cześć wszystkim
    Dopiero zaczynam przygodę z piwowarstwem. Zakupiłem zestaw startowy z brew kitem Finlandia Premium Lager i nastawiłem pierwszą warkę. 21 litrów gotowego nastawu, po 2 tygodniach fermentacji w 21 stopniach, na drożdżach z zestawu zlane na cichą (BLG początkowe 10,...
    2025-06-08, 14:55
  • dadek
    Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
    dadek
    Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
    2024-11-19, 05:20
  • Prusak
    Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
    Prusak
    Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
    2024-02-07, 19:00
  • leszcz007
    Rozwiń swoją pasję i zdobądź wiedzę na studiach "Technologia Piwowarstwa"
    leszcz007
    Technologia Piwowarstwa

Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...
    2023-09-14, 13:39
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...