Helloł :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kayla
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.03
    • 12

Helloł :)

Dołączyłam dziś do Waszego grona Mam na imię Karolina, mam 19 lat i mieszkam w Warszawie
  • genea
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.02
    • 1515

Witaj w naszym gronie
    Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
    Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
    Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

• Kayla
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2017.03
      • 12

Hej Genea

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        2018.10.12-13, Czechy, Ostrava-Karolina, Oktobeerfest
        heckler
        W dniach 12-13.10 w dzielnicy Ostravy Karolina przed dużym centrum handlowym Nová Karolina odbyła się kolejna piwna impreza w tym mieście o nazwie Oktobeerfest.
        Lato w tym roku nie dawało za wygraną i grzech było nie skorzystać z odbywającej się w pobliżu imprezy. W ciepłe, sobotnie...
        2018-10-26, 06:44
      • darekd
        Clock Fenetra [Chroust], Freddie American Pale Ale
        darekd
        Karolina i Jirzi Chroustovscy z Pragi warzą w nowym browarze Clocka (Fenetra) w Potsztejnie, gdzie zainwestowali we własne tanki (z tego co wiem, to warzyli/warzą jeszcze w browarze Libertas)

https://pivochroust.cz/

11% ekstr.
        4,8% alk.

Aromat - chmielowy,...
        2021-06-18, 00:22
      • AaLeX
        Dobre, tanie piwo.
        AaLeX
        Ja wiem, że temat sam siebie wyklucza, ale skoro Niemcy potrafią zrobić dobre piwo w cenie 30ct, to dlaczego u nas tak się nie da? Nie oczekuję już tak niskiej ceny, ale ciekaw jestem Waszego zdania drodzy Piwosze, jakie piwo w cenie powiedzmy 2-2,5zł jest Waszym zdaniem najlepsze. U mnie na...
        2019-12-18, 16:11
      • sredstvom
        "Twoj koszyk" w sklepie CP
        sredstvom
        @Maggyk
        @ART

Czy jest mozliwosc poprawienia dzialania koszyka zamowien? W przypadku niesfinalizowania zakupu (np. kiedy wrzuce do koszyka polowe produktow, a reszta chce sie zajac pozniej), serwis nie zapamietuje zawartosci koszyka, mimo ze wciaz jestem zalogowany. Wystarczy ze...
        2019-09-17, 08:53
      • heckler
        Šestajovice, Husova 66, Šestajovický pivovar
        heckler
        Sestajovice to niewielka wioska leżąca tuż przy administracyjnej granicy z Pragą. W 1996 roku rozpoczęto prace budowlane i już cztery lata później stary budynek administracyjny został przekształcony w restaurację myśliwską U Kamene. Restauracja stoi przy wąskiej uliczce w bardzo cichym...
        2019-09-12, 06:56
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...