Serwus. Mam 39lat, piwo uwielbiam. Tak ja, jak i moja żona. Ale nie każde. Tu gdzie mieszkam zbyt wielkiego wyboru(sensownego) nie mam. Ot - standard, więc... Przed paroma dniami wykonałem swoją własną PIERWSZĄ warkę i generalnie - przestawić się na "swoje" piwko. W związku z powyższym postanowiłem ulokować się na dłuższy czas w miejscu, gdzie ktoś coś podpowie, poradzi- a jak trzeba będzie to i odradzi. Padło na Was forumowicze i teraz będziecie się ze mną męczyć. Wyszło krótko i chaotycznie, ale nic nie poradzę. Pozdrawiam wszystkich.
Serwus.
Collapse
Related Topics
Collapse
-
-
Piwowar domowy z Krakowa. Na końcie ponad 80warek. Chętnie odpowiadam na pytania, i z nadzieją oczekuję na odpowiedzi na pytania zadawane przeze mnie.
-
Channel: Przedstaw Się!
2018-11-21, 22:42 -
-
Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
-
Channel: Śląskie
-
-
Koledzy już dawno napomykali o tym browarze, ale dość chaotycznie w różnych miejscach
.
Na wyspie Uznam, w zasadzie w środku niczego, mieści się browar, restauracja i palarnia kawy.
Nie podaję szczegółów dojazdu, bo w dobie wszechobecnej nawigacji wydaje się to bez sensu....-
Channel: Niemcy
-
-
Jak tylko zobaczyłem wiedziłem, że muszę spróbować. Tym bardziej, że współpijca też nie miał oporów. Na LTP było sporo piw owocowych/z owocami, a to było infuzowane przez rundall płatkami róży. Byłem ciekaw jak sobie poradzi z tak nietypowym składnikiem. Dla mnie to pierwsze piwowarskie...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-11-29, 13:37 -
- Loading...
- Koniec listy.