Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Czeslaw_H
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2017.10
    • 1

Witam

Witam wszystkich piwowarów i smakoszy piwa. Jestem tu nowy i jak chyba wszyscy mam nadzieję, że dużo się tu nauczę.
  • Maremali
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 1955

Hejka, miłej lektury
    http://maremali.web-album.org/

Comment

Related Topics

Collapse

• ignacyk
      Witam wszystkich
      ignacyk
      Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
      2023-07-17, 15:52
    • Konrad131
      Witam szanowne grono!
      Konrad131
      Wypadałoby się przedstawić, a więc:
      do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
      Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
      2023-03-31, 15:18
    • lechu-kielce
      Kielce, Klonowa 67, Shake Prestige
      lechu-kielce
      Od końca lipca '22 działa sklep alkoholowy z niezłą ofertą dla smakoszy piw kraftowych. Jest też taka opcja, że gdy w sklepie nie ma albo brakło jakiejś nowości, którą chce się kupić to zamawiamy na miejscu albo pisząc na messengera i po kilku dniach piwerka są już w sklepie. Ofertę...
      2023-03-06, 20:56
    • qesta
      witam smakoszy!
      qesta
      witam serdecznie! na imię mam Michał, 26 lat od lat piłem tylko i wyłącznie lecha ale od jakiegoś czasu przerzuciłem się na czeskie typu budweiser, złoty bażant itp. i zacząłem eksperymentować.
      Po spróbowaniu całkiem przypadkiem od znajomego domowego piwa stwierdziłem, że też...
      2016-11-28, 14:08
    • kangurpl
      Witam po latach
      kangurpl
      Witam po latach nieobecności, mam nadzieję bywać tu częściej.
      2020-01-04, 18:00
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...