jakby kogos intrygowalo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Beermatt
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.10
    • 192

Kolego! Prosze nie manipulowac uczuciami innych!
    Świetnie kolega osbie radzi zostawiając swój ślad bytności w postaci postów tu i tam.

Comment

• szostak
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.02
      • 1176

Beermatt napisał(a)
      Kolego! Prosze nie manipulowac uczuciami innych!
      Świetnie kolega osbie radzi zostawiając swój ślad bytności w postaci postów tu i tam.
      Manipulowanie uczuciami macierzyńskimi ?

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Czechy, Kvasice, Horní 7, Pivovárek Dobrá Kára
        heckler
        Kvasice to małe miasteczko leżące tuz koło Otrokowic i Zlina. Pod browar dotarliśmy w sobotnie przedpołudnie i tak szczerze, to nawet nie liczyłem , że kogoś tam zastaniemy. Ładnie odnowiony domek, stojący tuż przy ulicy, a na nim żeliwny szyld z nazwą browaru - Dobrá Kára. Natomiast...
        Dzisiaj, 07:59
      • heckler
        Budišovice, Opavská 41, Pivovar Fčelín
        heckler
        Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
        Niestety w sobotnie przedpołudnie...
        2025-06-04, 10:41
      • RomaNzRumunii
        Kocioł, warto?
        RomaNzRumunii
        Wyczaiłem na alegroszu taki kocioł z kega, co myślą bardziej doświadczeni piwowarzy, warto to brać czy raczej się nie sprawdzi?

https://allegro.pl/oferta/keg-50l-z-...ce-14834254448
        2024-06-21, 07:29
      • abernacka
        Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
        abernacka
        Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
        2024-03-16, 22:12
      • PK44
        Oddam resztki kolekcji mojego ojca
        PK44
        Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
        Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
        2024-01-20, 15:24
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...