Witam
Nazwam sie Szymon Tomaszewski.Jestem kolekcjonerem etykiet piwnych z calego swiata.Chetnie nawiaze korespondencje szczegolnie jesli chodzi o zagranice.Szczerze mowiac etykiety zbieram od zerowki(wtedy zwykle odklejane).Pierwsze piwo wypilem majac 12lat od tamtego czasu regularnie delektuje sie tym zlocistym napojem
 od tamtego czasu regularnie delektuje sie tym zlocistym napojem .Moj zbior nie jest oszolamiajacy ze wzgledu na przerwy w zbieraniu,braki dotacji i inne niezalezne czynniki.Od roku wychodze na prosta i dosc powaznie wzielem sie za zbieranie.
.Moj zbior nie jest oszolamiajacy ze wzgledu na przerwy w zbieraniu,braki dotacji i inne niezalezne czynniki.Od roku wychodze na prosta i dosc powaznie wzielem sie za zbieranie. 

Nazwam sie Szymon Tomaszewski.Jestem kolekcjonerem etykiet piwnych z calego swiata.Chetnie nawiaze korespondencje szczegolnie jesli chodzi o zagranice.Szczerze mowiac etykiety zbieram od zerowki(wtedy zwykle odklejane).Pierwsze piwo wypilem majac 12lat
 od tamtego czasu regularnie delektuje sie tym zlocistym napojem
 od tamtego czasu regularnie delektuje sie tym zlocistym napojem .Moj zbior nie jest oszolamiajacy ze wzgledu na przerwy w zbieraniu,braki dotacji i inne niezalezne czynniki.Od roku wychodze na prosta i dosc powaznie wzielem sie za zbieranie.
.Moj zbior nie jest oszolamiajacy ze wzgledu na przerwy w zbieraniu,braki dotacji i inne niezalezne czynniki.Od roku wychodze na prosta i dosc powaznie wzielem sie za zbieranie. 

kolejny zalogowany;)

kolejny zalogowany;)

? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji . A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...

Comment