Witam! Sam jestem tu od niedawna.

Przedstawiam się

Collapse

X
Related Topics

Collapse

- 

Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się... Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...- 
							Channel: Niemcy

- 

- 

- 

Witam wszystkich browarowiczów! Ze zdenerwowania wychyliłem amberowe "Piwo żywe" (zacności napój)
 Dziś udało mi się wstąpić do Waszego zacnego Grona. Jestem około trzydziestoletnim (stażem) miłośnikiem PIWA (najchetniej chłodnego z lekką goryczką) wiekowo znacznie starszym...- 
							Channel: Przedstaw Się!

- 

- 

Witam wszystkich!
 Jestem Łukasz i pochodzę z Zagłębia Dąbrowskiego z Sosnowca, jednak obecnie rozpocząłem studia na AR w Krakowie na wydziale leśnym(tak tak będe gajowym przy wielkiej odrobinie szczęścia)! Kiedy sie nie ucze( a na naukę mógłbym poświęcić zdecydowanie więcej...- 

- 

- 

Witajcie forumowicze, po dłuższym czasie zaglądania z zewnątrz postanowiłem dołączyć do Waszego grona.
 Pozdrowienia z Siedlec!- 

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment