Witam! Sam jestem tu od niedawna.
Przedstawiam się
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...-
Channel: Niemcy
-
-
-
Witam wszystkich browarowiczów! Ze zdenerwowania wychyliłem amberowe "Piwo żywe" (zacności napój)
Dziś udało mi się wstąpić do Waszego zacnego Grona. Jestem około trzydziestoletnim (stażem) miłośnikiem PIWA (najchetniej chłodnego z lekką goryczką) wiekowo znacznie starszym...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Witam wszystkich!
Jestem Łukasz i pochodzę z Zagłębia Dąbrowskiego z Sosnowca, jednak obecnie rozpocząłem studia na AR w Krakowie na wydziale leśnym(tak tak będe gajowym przy wielkiej odrobinie szczęścia)! Kiedy sie nie ucze( a na naukę mógłbym poświęcić zdecydowanie więcej...-
-
-
Mam 57 lat. Z zawodu jestem piwowarem. Zajmowałem sie eksportem piwa. Jestem autorem koncepcji piwa Tatra - żółta etykieta z gotykiem, chodziło zrobieniej atrakcyjnijszej wersji na Anglię. Ponadto byłem przy narodzinach marki Krakus - było kiedyś takie piwo!
Popłeniłem 2 artykuł odnosnie...-
-
- Loading...
- Koniec listy.

Comment