Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Powitanko

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• dadek
    Niemcy, Lübeck, Einsiedelstraße 6, Sudden Death Brewing
    dadek
    Browar założyli w 2022 roku Amerykanie, którzy z USA przeprowadzili się do Niemiec by warzyć amerykańskie style piw. Ulokowany został w pięknie zrewitalizowanej dawnej przemysłowo-portowej dzielnicy Roddenkoppel na zachodnim brzegu rzeki Trave. Ze starówki to 2-kilometrowy spacer przez 2 mosty,...
    2025-09-28, 22:07
  • wojtekp
    Powitanko
    wojtekp
    Witam wszystkich serdecznie! Na razie czytam i powoli dojrzewam do wyprodukowania pierwszego piwa. Myślę że zacznę pod koniec stycznia. Może do tego momentu zdążę liznąć trochę teorii i skompletować sprzęt
    2013-12-23, 12:19
  • Diablak
    Powitanko !!!
    Diablak
    Witam serdecznie wszystkich użytkowników tegoż forum.
    Jestem tu nowy więc proszę o tolerancję.
    Może moja osoba wniesie coś nowego do tego szacownego grona.
    Krótko o moich zainteresowaniach birofilskich - zbieram etykiety śląskich browarów oraz podstawki, posiadam również...
    2003-12-30, 10:57
  • diguana
    Powitanko
    diguana
    Czołem
    Wita Was smakosz piwa Leżajsk, które "kiedyś" piwem było, ale "kiedyś" się skończyło. Niestety
    2005-09-24, 09:27
  • mihalw
    Powitanko
    mihalw
    Witam Wszystkich serdecznie.
    Właśnie zaczynam przygodę z własnym bronkiem i mam nadzieję, że znajdę tu wszystkie potrzebne informacje, a jak nie to bardziej doświadzczeni koledzy i koleżanki pomogą w rozwiązaniu problemu. Mam nadzieję, że po jakimś czasie będę mógł podzielić...
    2009-09-09, 08:41
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...