Już prawie 100 postów na karku, a jeszcze się nie przedstawiłem! Ktoś może już kojarzy Fana Perły...ale WITAM oficjalnie. Klimat tej strony jest niesamowity.Wasze zdrówko!!!
Lepiej późno niż wcale
Collapse
X
-
Witaj prawie Seniorze
jeszcze jeden pościk i już.
Twoje zdrowie
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
Related Topics
Collapse
-
Lepiej późno niż wcale.

Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
W programie zwiedzanie browaru, ognisko i...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Troszkę czasu już minęło, ale jak to mówią lepiej zdać relację późno niż wcale.
Oczywiście głównym celem ponownego odwiedzenia urokliwego miasteczka Chrudim był nowo otwarty browar Loutkář. Zawitaliśmy tam 05.09, a dokładnie tydzień wcześnie odbyło się uroczyste...5 Photos-
Channel: Czechy
-
-
Nie bywałe, że w tak małej miejscowości powstał trzeci browar. Wiem, Telč to bajkowe miasteczko wpisane na listę UNESSCO, ale niestety czasy się zmieniły i turystów mało. W sumie to praktycznie nie ma ich wcale. W lokalach w większości siedzą tubylcy, przez rynek raz na jakiś czas przejdą...-
Channel: Czechy
-
-
Witam wszystkich miłośników tego złocistego i szlachetnego trunku jakim jest Piwo.
W Browarze zarejestrowalem sie już jakis czas temu ale dopiero teraz sie przedstawiam - lepiej pozno niz wcale.
A tak przy okazji mam spora kolekcje piwnych podstawek ktore z checia wymienie...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.
Sam lokal...3 Photos-
Channel: Armenia
2025-03-25, 21:19 -
- Loading...
- Koniec listy.
. Zatem: witam Cię serdecznie w naszych skromnych progach - Twoje zdrowie!
Comment