Braciszek strasznie zapracowany, a i modem go dołuje, ale może niebawem będzie miał stałe łącze to rodzinna klika będzie się bardziej udzielać.Jak na razie coś go nie widać
Witam sredecznie!!!!!
Collapse
X
-
Witam ponownie!!! Jestem strasznie zapracowany, jak to w kapitalistycznym kraju, nie ma kiedy dobrze się napic piwka, ale już niedługo weekend, nadrobi się...
adam1975!!!!!!!!!!!!!polska knajpa Bałtyk ju nie istnieje niestety, ale jest fajna polska knajpka w Düsseldorfie oczywiście serwujaca polskie piwko i choć wybór jest taki sobie, to i tak fajnie jest niekiedy wypić Żywca (choć nie jestem wielbicielem tego piwa. Pozdrawiam!!! Bracie przybywaj z PERŁĄ!!!Pozdrawiam
MarcinComment
-
Zaczynam weekend, pogoda "butelkowa" leje deszcz, więc można popić piwko w domu. Dziś mam do spróbowania Becks Gold, no i jak zwykle w sobote odbędę lot przez Atlantyk na moim Flight Symulatorze. Zdrówko!!!!!Pozdrawiam
MarcinComment
-
-
O Perłe tu ciężko, prawda, a po trudach tygodnia w pracy, mogę dziś odpocząć popijając Diebelsa. Pozdrawiam PERŁOFANÓW!!!!Pozdrawiam
MarcinComment
Related Topics
Collapse
-
chciałbym coś skrócić z tej nazwy, ale wychodzi na to, że takie jest pełne brzmienie
piwo też jest pełne, dość krągłe i gładkie, moc znamionowa to 5,3 obrotu (tak piszą)
litrowa petka i gazetowa etykieta przywodzą na myśl najgorsze tradycje piwowarskie
zakupił ten...1 Photo-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Butelka Euro 0,5 litra, 5,0% alkoholu.
Kolor - ciemnozłoty
Piana - obfita, pozostał duży kożuch
Zapach - chmielowy, przyjemny
Gaz - idealny
Smak - bardzo dobry, przyjemna, ziołowa, chmielowa goryczka, bardzo smaczne.
Super piwo, kupione w Soest w NRW....1 Photo-
Channel: Niemcy
2022-10-26, 14:36 -
-
Jedno z trzech piw (obok Zuli i Oktawii) z serii Polski Chmiel, która jest do dostania w Aldi.
Wszystkie piwa mają 11% i 4,5%
Chmiel: Książęcy, o którym wiem niewiele, na ecie wspominają o czerwonej pomarańczy i moreli. Gdzieś jakiś bloger wspominał, że cytrusy....-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Czesc
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment