Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Dzieńdobry...

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
    dadek
    Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
    Start
    2024-10-15
    Koniec
    2024-10-15
    2024-10-16, 02:03
  • LenDo
    2020.04.3-4 - Mińsk, Białoruś - XIII Międzynarodowy Kongres Kolekcjonerów Birofiliów
    LenDo
    Jest już informacja o giełdzie w Mińsku.
    Wzorem poprzedniego roku giełda dwudniowa- wieczorna sesja w piątek oraz giełda od rana w sobotę.

Organizator jak zawsze klub Pywnyja Wolaty.

Wszystkie informacje o giełdzie pod linkiem:
    https://volaty.by/minsk202...
    2019-12-24, 00:45
  • zubr
    Piwo w życiu studenta!!!
    zubr
    Tak się składa że studjuję i nie wyobrarzam sobię tego bez... piwa!!!Przy piwie poznaję nowych przyjaciół - tych najlepszych ,najszczerszych!!!Przy piwie męczę się z sesją -jest poprostu nie odzowne w moim życiu,- a jak wy postrzegacie piwo w życiu studenta??????

------------------...
    2001-04-25, 22:28
  • Rude_Boy
    Dzieńdobry, cześć i czołem
    Rude_Boy
    Witam !
    Pora wyjść z cienia. Dziś jest dobra okazja do przywitania się - pierwsza rocznicza pobytu w Browar.biz . Przez ostatni rok nie udzielałem się zbytnio, czytałem i oglądałem najlepszy polski portal piwny, będąc dumnym z bycia jego użytkownikiem. Dowiedziałem się wiele, poznaje...
    2005-09-01, 12:12
  • kosiniak
    Dziendobry :)
    Witam.
    Jako ,ze lubię piwko ,ale piwko, a nie siki serwowane nam w sklepach przez wielkie marki, zacząłem szukać. I trafilem tutaj. Kilka niezlych(wydaje mi sie) piw juz próbowałem bo na szczęście mam na podorędziu niezły sklep. Moze moglibyście polecić coś na początek żeby sobie...
    2012-10-31, 16:45
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...