Jak miło zagościć wśród swoich... Mam net kupę czasu ale dopiero teraz, kiedy znalazłem Browar, wiem że czegoś w życiu mi brakowało i że nie każdy rozumie rozterki piwosza. No to jak to mawia mój kumpel od kufla... holding, leasing, witojcie!

Niech Będzie Pochwalony...

Collapse

X
- 

Witojcie ma stronkach browaru. Miło powitać miłośnika złocistego napoju Bogów. Twoje zdrówko Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim. Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
 Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.

https://picasaweb.google.com/115486805717439828103Comment
Related Topics

Collapse

- 

Niech Świat Pozna Twoje Piwo 22.02.2025 PINTA Niech Świat Pozna Twoje Piwo 22.02.2025 PINTA

https://browarpinta.pl/konkurs/- Maibock 16-18°Blg
- Double Cold IPA 18-20°Blg
- Hazy IPA z polskim chmielem 14-15°Blg
- Foreign Extra Stout 14-18°Blg
 2024-11-28, 12:54
- 

Piwo gotowe do oceny Piwo gotowe do oceny  - 
							Channel: Piwo - konkretnie

- 

- 

- 

Po przenosinach z Wlenia browar Dolina BoBRU znalazł swe miejsce w Jeleniej Górze w dawnej fabryce włókienniczej Anilux, jednak nie nad Bobrem, a tuż przy jego dopływie - rzece Kamienna. I to ona była przyczyną fatalnej powodzi we wrześniu 2024. Nikt się nie spodziewał, że płynąca dość... Po przenosinach z Wlenia browar Dolina BoBRU znalazł swe miejsce w Jeleniej Górze w dawnej fabryce włókienniczej Anilux, jednak nie nad Bobrem, a tuż przy jego dopływie - rzece Kamienna. I to ona była przyczyną fatalnej powodzi we wrześniu 2024. Nikt się nie spodziewał, że płynąca dość...- 
							Channel: Browary polskie

- 

- 

Dry Hopped Pils z alko 4.4%. Dry Hopped Pils z alko 4.4%.

"Put On Your Poka Face"

Chmiele: Cascade, Saaz.

Piana - więcej na początku potem puchata warstwa.
 Lacing - trochę było.
 Gaz - średni.
 Barwa - opalizujący jasny złoty.
 Aromat - zioła i nuty cytrusów....- 
							Channel: Holandia
 2025-07-16, 18:14
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment