Witam waszmościów, jakoż dróg wiele przebyłem, do karczmy chyżo spieszę się siły srodze nadwątlone eksperyjencyją długa pokrzepić, zali przy beczułce przedniego marcowego zasiąść i wydarzeniach ex mundi pogawędzić...
Witam Waszmościa!
Twoje zdrowie .Baw się dobrze w browarze
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Pasja do warzenia piwa z piwowarstwa domowego przerodziła się bycie browarem kontraktowym, a od kwietnia 2023 roku Castellum Brewery stał się browarkiem stacjonarnym.
Pomysłodawcami tego przedsięwzięcia jest trzech przyjaciół: Martin, Arnošt, Vit, a dwóch pierwszych pełni zaszczytną...
Serdecznie witam wszystkich smakoszy piwa. Bardzo cieszę się z artykułu, który pojawił się na o2 bo bez niego zapewne bym tu nie trafił.
Bardzo lubie piwo i pomysł wyprodukowania własnego jest banalny i genialny zarazem. Nie wiem dlaczego sam nie wpadłem na to wcześniej, ale
Śpieszę powitać szanowne grono forumowiczów. Witam z Nowego Sącz, jednakoż związany jestem z miejscem ulokowanym nad Szczawnicą. Mam taką ideę, aby życie spędzić możliwie wysoko- tzn. w górach. Już od 10 lat udaje mi się to powodzeniem- Góry Izerskie, Beskidy: Żywiecki, Sądecki,...
Comment