annewit napisał(a) Jak to???Poznańska tez rośnie!Ja jestem tu dopiero od niecałego miesiąca,taki przyrost też chyba coś zanczy?Zawsze to jedna osoba więcej...
Jasne że znaczy ale z Naszymi spotkaniami zawsze nie wychodzi a, we Wrocławiu to już tradycja że się spotykają co tydzień
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Oj chłopaki coś się nie możecie zorganizowaćAle fakt z żoną to nie przelewki...a kto tu jeszcze na forum z Poznania jest?Nie chodzę po profilach i nie wiem,jeszcze nowa jestem...
Browar otwarty w marcu 2024. Wąsowo wieś w powiecie Nowotomyskim w gminie Kuślin. Browar znajduje się na terenie Folwarku Wąsowo obok pałacu Hardta. Piwa można sie napić w weekendy w restauracji Źrebięciarnia znajdującej sie także na terenie folwarku.Piwa w petach dostępne w okolicznych...
Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
Przydrożny bar niedaleko Poznania, w którym można napić się piw z pobliskiego browaru rzemieślniczego w Szreniawie.
Browar Szreniawa ma co prawda swój własny wyszynk, ale działa tylko sezonowo w soboty i niedziele w godzinach 12:00 - 18:00, dlatego na ichnie piwo zawsze można wpaść...
APA, 12°Blg, alk. 4,9%.
Jest to APA single hop, jak sama nazwa wskazuje na amerykańskim chmielu Bravo.
Barwa ciemno matowożółta podchodząca pod pomarańcz, nie za piękna, piwo całkowicie mętne jak sok owocowy.
Piany było dużo (około 5 cm) i gęsta drobnooczkowa. Opadła...
Comment