BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
No witam Panów i Panie (jeśli są ). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem pozdrawiam
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
Browar z saksońskiego Gersdorfu pomiędzy Zwickau a Chemnitz w zeszłym roku świętował tym piwem 140 rocznicę. Kiedyśwarzyli piwo dla górników okolicznych kopalń węgla,
Teraz górników tam już niezbyt wielu, ale piwosze się na szczęście ostali
Większość turystów odwiedzających Split nie wysuwa nosa poza piękne historyczne stare miasto. A przecież to prawie 200 tysięczne miasto, miejscowi tu normalnie żyją i od niezbyt dawna mają możliwość napić się piwa. Oczywiście chodzi o minibrowary bo wszeobecne w marketach koncernówki...
Piwosze,
Ponawiam pytanie z 2018 roku gdyż problemu nie rozwiązano.
Zna ktoś jakiś browar który rozleje piwko o 100 butelek i oklei indywidualnym wzorem etykiety?
Znalazłem z dwa miejsca ale wymagają minimalnego zamówienia 1000 sztuk. Preferowane miejsce: Górny Śląsk...