Marusia napisał(a) Bardzo się cieszę, że Koleżanka zdecydowała się porzucić podły satus żony forumowicza na rzecz forumowania pełną gębą
To jak teraz będziemy mówić? Że na piwo nie przychodzą Emjotpy, tylko Ewwowie?
No ba! Warto było, chociażby po to, żeby zobaczyć miny Chrisa_1987 i JAcksona, jak im już obwody zwarło i zaskoczyli
A co do przychodzenia.. to skoro ostatnio przychodzili Tabl.. znaczy wiadomo, kto, to ja nie wiem, czym to się może skończyć
I dziękuję wszystkim za przywitanie
ewwa53
Szanowne forumowiczki i forumowicze... pytając o Kraków jestem bardzie ciekaw o knajpy i miejsca z najwieksza roznorodnoscia podstawek pod piwo do zebrania - Wiem, że dużo fajnego można wypić i znaleźć w Multi Qulti, Omercie - w pozostałych multitapach bywa różnie - jestem ciekaw waszych...
Witam wszystkich zainteresowanych.
Będziemy z Ewą w Gdańsku od 16 do 18 listopada (delegacja). 18 przerzucamy sie do Gdyni-Orłowo i 19, przez Bydgoszcz i Toruń, wracamy do Wrocławia. Jeśli nie wydarzy się nic nieprzewidzianego, to wieczory będziemy mieli wolne i bardzo chętnie spotkamy...
Witam serdecznie głównie forumowiczów z Gdańska i okolic. Będziemy w tym pięknym mieście od 14.09 do 16.09. To na pewno. Jeśłi starczy kasy, może przedłużymy pobyt do 17.09. Ja jadę w delegację, Ewa pozwiedzać. Na pewno będziemy dysponowali wolnym wieczorem 14.09. Jeśłi byliby chętni...
Cześć.
Zdecydowałam się spróbować zrobić piwo własnymi siłami. Z różnych względów wybór padł na brewkit Buldog APA.
Początek nie sprawiał problemów, wszystko udało się zrobić w piątek (5-02)wieczorem.
Pierwszy problem to przeciekający kurek od kranu musiałem...
Jestem studentka architektury i na dyplomie zdecydowałam się na projekt małego browaru. Czy ktoś z forumowiczów mógłby mi pomóc w tej sprawie . Może chociaż jakieś informacje na temat literatury. Będę wdzięczna za wszelaką pomoc w tym temacie.
Comment