ciekaw jestem...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mulda
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.03
    • 8

ciekaw jestem...

....czy z jest ktoś z forumowiczów kto pracowal w browarze (Łódzkim) lub pracuje nadal, może sie odezwie do mnie

Related Topics

Collapse

• dadek
    Nowe Miasto Lubawskie, Kopernika 9C, Browar Nowomiejski/Piwoteka
    dadek
    Gdy z Markiem Putą z Piwoteki widziałem się na ostatnim jesiennym Warszawskim Festiwalu Piwa zapytałem czy w tygodniu mógłbym wpaść do nowego browaru w Nowym Mieście Lubawskim. Nie było problemu - "zadzwoń jak będziesz jechał a uprzedzę chłopaków to ci pokażą oba" - powiedział...
    2022-11-07, 01:04
  • e-prezes
    Zwoleń, Sportowa 3, Browar Maryensztadt
    e-prezes
    Zawsze mam problem z nazwą i mimo, że często jeżdżę z trafieniem tam Ale jak już wjedziesz w ul. Sportową, a ma ona różne odcinki to już wiesz, że jesteś na miejscu.

Przy samym browarze jest sklepik. Ja browar zwiedzałem przed zlotem w Bałtowie, ale warto tam zajrzeć...
    2025-09-16, 15:34
  • dadek
    Dubňany, Nádražní 7, Řemeslný Minipivovar Dubňák / Restaurace U Kače
    dadek
    Na Moravě w 2019 już co wieś to browar. Winiarski kraj przechodzi na piwo, co akurat mnie jako nie gustującego w winach, może tylko cieszyć. Trzeba od razu oddać Dubňanom - choć malutkie to jednak jest to miasto, do którego łatwo dostać się w ciągu 8 minut autobusem z Hodonína....
    2020-02-26, 21:25
  • dadek
    Niemcy, Leezen, Schloßstraße 1 a, Handwerksbrauerei Hennings
    dadek
    18.07.2025 przy okazji zwiedzania Schwerina postanowiliśmy udać się na drugą stronę ogromnego jeziora Schweriner See, nad którym leży miasto. Naszym celem była miejscowość Leezen na wschodnim brzegu i znajdujący się tam browarek Hennings (powstały w 2012 roku), który oficjalnie otwiera...
    2025-09-28, 01:39
  • dadek
    Niemcy, Lübeck, Alfstraße 36, Brauberger
    dadek
    Browarek restauracyjny w najstarszej historycznej części Lubeki jaką jest wyspa Innenstadt. Płynąca przez miasto rzeka Trave dzieli się tu na aż 3 nurty, przez co na starówkę z każdej strony można się dostać tylko mostami. Od dworca kolejowego jest 1 km, więc dojście zajmie 15 minut....
    2025-09-27, 03:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...