Witam i pozdrawiam jestem początkującym na forum! Chodź troche lat już zbieram wafelki!
Pozdrowinia od początkującego z Katowic
Collapse
X
-
Witam Rodaka z naszej wioski Katowice, rówież jak ja początkującego w gronie Biroentuzjastów ( cholera brzmi to tak jakby byli birosceptycy
, całe szczęscie nie ma takowych wśród moich znajomków
. Myślę, że będzie nam dane spotkać się w szerszym gronie biromaniaków rodem ze Śląska, których na tym forum nie brakuje .
Za Górny Śląsk i Twoje zdrówkoComment
-
Dzieki za mile powitanie.
Co do Tyskiego to tak jak wyżej kolega wspomnial Jestem z katowic ( a tu nie mam browaru) wiec popieram sasiądów z Tych po drugie chyba to wyssalem z mlekiem matkia po trzecie nie ma jak PIWKO w GRONIE przyjaciól.
PozdrowiniaComment
-
Witam kolegę zza miedzyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Nowy kolega a już mi wcisnął pieć podstawek na AllegroNawet nie wiedziałem, że jest na forum. Pozdrawiam
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNowy kolega a już mi wcisnął pieć podstawek na AllegroNawet nie wiedziałem, że jest na forum. Pozdrawiam
Chodziło mi o ArtK31
Ale pickok też ma ode mnie pozdrowienia i piwo
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaWitam, pozdrawiam i zycze powodzenia na forumTwoje zdrowie
Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam!
Jestem nowy w warzeniu. Bardzo lubię piwo, jego koneserem jestem od dawna. i dlatego zdecydowałem się zacząć warzyć.
Wciąż przeglądam forum, jest tu mnóstwo informacji i jeszcze wiele do nauczenia się. ale chciałbym się dowiedzieć jakie drożdże polecacie dla początkującego?...-
Channel: Surowce
-
-
Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
W browarze pracują...-
Channel: Śląskie
-
-
Koszęcin to niewielka śląska mieścina, położona niedaleko Lublińca, znana z Pałacu Koszęcińskiego, który jest aktualną siedzibą Zespołu Pieśni i Tańca Śląsk.
Od 2022 roku Koszęcin jest też na piwnej mapie Polski dzięki otwarciu browaru restauracyjnego Śląsk.
Do Koszęcina...-
Channel: Śląskie
-
-
Witam
Sprzedam książkę A. Banachowicza "Domowe piwo. Podręcznik początkującego piwowara". Książka jest nowa, przeczytałem i chętnie się jej pozbędę. Cena do ustalenia.
https://www.fotosik.pl/zdjecie/d765a1915048d525...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2017-08-25, 12:08 -
-
Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...-
Channel: Rumunia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment