Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Bry!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• dadek
    Chorwacja, Zagrzeb, Illica 222, Pivana/Pivovara Grif
    dadek
    To miejsce odwiedziłem już przy swojej pierwszej wizycie w Zagrzebiu, a było to już 20 lat temu... Wtedy w Chorwacji (zupełnie tak jak w Polsce) specjalnego wyboru piw nie było a tu, kilka minut tramwajem od ścisłego centrum, zawsze lało się Ožujsko czy Zagrebačko ze znajdującego się...
    2021-09-09, 22:46
  • heckler
    Šardice, Šardice ?, Slovácký pivovar
    heckler
    Slovácký pivovar swoją działalność rozpoczął w 2016 roku i od tamtej pory działał jako browar kontraktowy. Po trzech latach tułaczki w roku 2019 w końcu dorobili się własnego sprzętu i obecnie działają już jako browar stacjonarny. Na stałe osiedli w małej wiosce Šardice. Pod wskazywany...
    2020-02-25, 07:01
  • ART
    Lubrow, 8 / Ośm miček / Osmička
    ART
    Alkohol: 3% / 8° P / ? IBU
    Styl: czeski pils
    Chmiele: Saaz

Chyba nie skłamię pisząc, że to jest najlepsze klasyczne lekkie polskie puszkowe/butelkowe piwo, które piłem w tym roku!
    Chociaż próbując je z zamkniętymi oczami powiedziałbym że to pełnokrwisty...
    2025-11-26, 20:59
  • abelincoln
    Sao Paulo, Av. Iraí, 807, Hop & Malt Moema
    abelincoln
    Przypadkiem(bez tragarzy) byłem w okolicy i zauważyłem ciekawe miejsce z ubera. A że tam gdzie miałem obowiązki było w odległości 500 m, to stwierdziłem że poczekam na ubera powrotnego w tym przybytku. Po pierwsze, całkiem fajny wybór piw lanych. Po drugie, barmanka mówi coś po angielsku....
    2025-11-24, 20:14
  • abelincoln
    Santiago, Amunategui 74, Cervecería Delibeer
    abelincoln
    Trafiłem przypadkiem szlajając się po centrum - był akurat dzień wyborów prezydenckich i sporo rzeczy było pozamykanych, a 30 stopni wywoływało pragnienie. Miejscówka mała, ale przemiły pan za barem, pomimo problemów z dogadaniem się, spowodowało że zechciało mi się to miejsce opisać....
    2025-11-24, 19:59
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...