BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam wszystkich piwowarów bardzo serdecznie,
Oto mój pierwszy post na tym zacnym forum.
Wstęp:
Moje zainteresowanie piwowarstwem rozpoczęło się od zakażonej warki z BrewKit'a ale wypiłem to co sobie naważyłem , przerzuciłem się na winiarstwo i bimbrownictwo....
Witam.
Jestem zdeklarowanym amatorem piw wszelakich. Do tej pory jako konsument ze złotą kartą lojalnościową wszystkich okolicznych sklepów z piwem, zarówno w pobliżu zamieszkania jak i na wyjazdach
Po wielu latach picia tego co stworzył ktoś inny, postanowiłem "wypić...
Witam piwonie i piwoszów. Jestem z Poznania i mam na imię Rafał. Uczę się na 1-roku zaocznym w PWSBIJO. Lubię browarka jak każdy chyba. Nie lubię chlać piwska w celu niekontrolowanego zetknięcia się z twardym podłożem. Uważam to za brak kultury picia piwa. Od jakiegoś czasu mam zapędy...