Witaj.Chłopy oszalały - to chyba przez foto.
Witam...
Collapse
X
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria -
Jakbym miał taki wybór piw jak Ty w Niemczech to bym się Tatry nie tchnął, chyba, że dla perwersji, albo do podlania schabu po kowalskuPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaGdy przyjeżdżam do Polski to robie małe zapasy...a tak na serio...to nie....niestety

Comment
-
A ja sobie myśle, że to nie Ty nie możesz sie oprzeć Tatrze, tylko Tatra nie może sie oprzec TobiePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaA mnie tam tatra bardziej smakuje
Comment
-
Męska intuicjaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radziaHeh...ciekawe dlaczego tak sądzisz??
Comment
Related Topics
Collapse
-
6,7% alk.
"piwo z amerykańskim cytrusowo-żywicznym chmielem" ale nie podali jakie chmiele i nie wiadomo czy tylko z amerykańskimi.
Aromat - głównie chmielowa żywiczność, ciut cytrusów
Piana - dość niska, dość trwała z kożuszkiem
Barwa -...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Byłoby miło wyobrazić sobie, że są letnie wakacje nad zachodnią częścią Bałtyku i w okolicach Flensburga (land Szlezwik-Holsztyn zwany przez miejscowych Schleswig-Holstein) i popijać sobie na plaży nowość ze znanego browaru z tego miasta. Tą nowością jest Strand-Lager (Lager Plażowy)....-
Channel: Niemcy
-
-
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni... -
Jestem nowy i nie wiem czy dobrze mnie przyjmiecie i czy dam sobie radę wśród starych wyjadaczy jak Wy?
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
11,95 ekstr.
4,7% alk.
https://www.stoertebeker.com/sommer-wit
W składzie płatki pszenne i owsiane, skórka cytrynowa i pomarańczowa oraz kolendra.
Chmiel Ariana.
Aromat - lekkie cytrusy w kierunku cytryny, ciut kolendry i drożdży
Piana -...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment