BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Witam!
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Powstaje właśnie opracowanie dotyczące piwowarstwa w przedwojennym Miastku - niem. Rummelsburg. Planowane jest wydanie tego w czerwcu tego roku.
Dotarliśmy do sporej ilości dokumentów m.in. z urzędu katastralnego, wnioski o umorzenie podatków z okresu wielkiego kryzysu.
W związku...-
Channel: Historia
-
-
Maltańska wyspa Gozo doczekała się piwnego raju.
W dniu 28 lipca 2014 w mieście Xewkija minister Anton Refalo dokonał uroczystego otwarcia browaru rzemieślniczego Lord Chambray.
Browar z własnym wyszynkiem zlokalizowany jest na wschodnich obrzeżach miasteczka na terenie "Gozitano...-
Channel: Malta
-
-
Dziś nareszcie udało mi się ruszyć z produkcją. Po wielu godzinach spędzonych na forum w dziale "Piwowarstwo Domowe", po skompletowaniu minimum sprzętu na pierwsze warzenie i po otrzymaniu surowców, z dużym poślizgiem uwarzyłem.
Na pierwszy ogien poszedł oczywiście gotowiec....-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Witam!
Po dość długim kontakcie z piwem craftowym i pod wpływem przyjaciela - domowego piwowara postanowiłem sam spróbować sił w tej pięknej sztuce. Nie bawiłem się w brewkity, a od samego początku zabrałem się za warzenie z zacieraniem. Po lekturze "Piwa warzonego w domu"...-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Rzeczywiście, zaopatrzeć się w glicerynę jest baardzo trudno
A Pański zasób wiedzy jest zapewne ogromny, Panie mądraliński-magister
Może załóż sobie temat "huanghua i jego mądre słówka" i tam rzucaj chemicznymi pojęciami.-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.