Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Witam!

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• JohnyRocker
    Browar w Miastku (niem. Rummelsburg)
    JohnyRocker
    Powstaje właśnie opracowanie dotyczące piwowarstwa w przedwojennym Miastku - niem. Rummelsburg. Planowane jest wydanie tego w czerwcu tego roku.
    Dotarliśmy do sporej ilości dokumentów m.in. z urzędu katastralnego, wnioski o umorzenie podatków z okresu wielkiego kryzysu.
    W związku...
    2020-03-02, 12:26
  • pebejot
    Malta, Xewkija, Mgarr Road, Lord Chambray
    pebejot
    Maltańska wyspa Gozo doczekała się piwnego raju.
    W dniu 28 lipca 2014 w mieście Xewkija minister Anton Refalo dokonał uroczystego otwarcia browaru rzemieślniczego Lord Chambray.
    Browar z własnym wyszynkiem zlokalizowany jest na wschodnich obrzeżach miasteczka na terenie "Gozitano...
    2017-08-16, 11:37
  • skandal
    Było nerwowo ale pierwszy raz mam za sobą
    skandal
    Dziś nareszcie udało mi się ruszyć z produkcją. Po wielu godzinach spędzonych na forum w dziale "Piwowarstwo Domowe", po skompletowaniu minimum sprzętu na pierwsze warzenie i po otrzymaniu surowców, z dużym poślizgiem uwarzyłem.
    Na pierwszy ogien poszedł oczywiście gotowiec....
    2005-07-22, 21:21
  • Hoplite
    Hoplite Homebrewery
    Hoplite
    Witam!
    Po dość długim kontakcie z piwem craftowym i pod wpływem przyjaciela - domowego piwowara postanowiłem sam spróbować sił w tej pięknej sztuce. Nie bawiłem się w brewkity, a od samego początku zabrałem się za warzenie z zacieraniem. Po lekturze "Piwa warzonego w domu"...
    2014-12-16, 13:42
  • darko
    Darko vs Huanghua
    darko
    Rzeczywiście, zaopatrzeć się w glicerynę jest baardzo trudno
    A Pański zasób wiedzy jest zapewne ogromny, Panie mądraliński-magister
    Może załóż sobie temat "huanghua i jego mądre słówka" i tam rzucaj chemicznymi pojęciami.
    2006-10-29, 09:08
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...