Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

....::::WiTaM::::...

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Włochy, Turyn, Via Silvio Pellico 1A, Toccalmatto Torino
    pebejot
    Firmowy lokal browaru Toccalmatto z Parmy.
    W Parmie mają firmowy sklep a w centrum Turynu jest o ile mi wiadomo jedyny firmowy pub.
    Lokal znajduje się w jednej z kamienic przy cichej ulicy niedaleko głównego dworca kolejowego.
    W środku bar z potężną baterią kranów i kilkanaście...
    2025-09-24, 09:02
  • darekd
    Gänstaller, Helles Lager
    darekd
    Jest mały problem z tym Gänstallererm. Nie do końca to tradycyjny browar i nie do końca kontrakt. Region to Górna Frankonia w Bawarii.
    Andreas Gänstaller pracował na kierowniczych stanowiskach w browarze Mahrs w Bambergu. Potem wynajmował dawne browary, gdzie wznawiał własną
    ...
    2020-11-18, 23:46
  • lorem
    Piwne imię dla psa :)
    lorem
    Witajcie!

Nietypowy powód dla rejestracji na tego typu forum, wiem, ale to żaden troll. Otóż lada dzień stanę się posiadaczem psa, a raczej suczki i jako, iż moim zamiłowaniem są krafty chciałem by imię psa kojarzyło się jakoś z - krótko mówiąc - piwem
    O...
    2019-02-07, 16:36
  • heckler
    Ostrava-Hrabůvka, Edisonova 795/88, Pivovar Aero
    heckler
    Od 1994 roku w Ostravie, a ściślej jej dzielnicy Hrabůvka działa firma Elmontex zajmująca się ogólnie pojętymi pracami elektro montażowymi. Zakres wykonywanych prac przez firmę jest na prawdę spory. Do tego posiadają swój Hotel Elmontex, a w nim restaurację. Osobiście hotel mogę polecić...
    2018-09-14, 05:44
  • heckler
    Lhenice, Horní Chrášťany 43, Pivovar Horní Chrášťany
    heckler
    Do oddalonej od České Budějovice o 20 kilometrów małej wioski Horní Chrášťany dotarliśmy autobusem linii 320090. Na miejsce zgodnie z planem dotarliśmy po godzinie 17-ej.
    Z racji, że na dworze zapadły już ciemności nie mieliśmy szansy obejrzenia całej eko-farmy z zewnątrz. Szkoda,...
    2018-01-09, 18:14
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...