Wracając do tematu..... po co się masakrować tymi trunkami ??
Jeżeli juz zależy tobie na masakrze to zrób sobie mix tych trunków i powinienes być usatysfakcjonowany .....
Hmmmm. U mnie to zależy od sytuacji i towarzystwa. Na ogniskach i w ogóle w plenerze lepiej smakuje piwo. Na prywatce wutka z sokiem, tzw drink. A z miom bratem najchętniej żłopiemy wutkę z kielicha, hehe. I to jest właśnie to. Wszystko ma swoje miejsce i atmosferę. Nie ma co się zamykać tylko na jeden trunek, boć w końcowej fazie tak samo poniewiera człowiekiem. Pozdrawiam wszystkich
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Ja tam nie pije po to aby sie upic, lecz dlatego, że mi smakuje Mimo to uwazam, ze najlepiej sie "zmasakrowac" Wodka bo mozna sie szybko nawalic, isc spac i zapomniec
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Po przenosinach z Wlenia browar Dolina BoBRU znalazł swe miejsce w Jeleniej Górze w dawnej fabryce włókienniczej Anilux, jednak nie nad Bobrem, a tuż przy jego dopływie - rzece Kamienna. I to ona była przyczyną fatalnej powodzi we wrześniu 2024. Nikt się nie spodziewał, że płynąca dość...
Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
Comment