witam wszystkich szacownych piwożłopów ipozdrawiam serdecznie

powitanie

Collapse

X
- 

Witaj na forum ! Twoje 2800 nowe piwa opisałem na forum 2800 nowe piwa opisałem na forum
 Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec 2023 r. liczy 13198 piw z 182 krajów
 Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeriaComment
- 

- 

Antosiu> profil się wypełnia klikając na tego brodatego faceta w prawym górnym rogu. Witamy przedświątecznego przybysza Czesio śpiewa w środku, w Czesiu... Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
Related Topics

Collapse

- 

Witam wszystkich i mam pewne nasuwające mi się po ostatnim warzeniu pytanie.
 Posiadam kociołek warzelny VEVOR 30 litrów i o ile warzenie piwa w ilości 20 litrów nie nastręcza żadnych problemów, tak przy moim 1 podejściu do stouta postanowiłem go zrobić w ilości 10 litrów. I tu zaczęły...- 
							Channel: Przedstaw Się!

- 

- 

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów chmielowych!
 Dołączyłem do szacownego grona dopiero przed chwilą
 i proszę o wybaczenie ewentualnych potknięć na starcie.
 Pozdrawiam!
 Kolczyk96.- 
							Channel: Przedstaw Się!

- 

- 

- 

Kolejne piwo z tajemniczego, nieznanego browaru. (wg pogłosek to Wielka Sowa w Bielawie) Kolejne piwo z tajemniczego, nieznanego browaru. (wg pogłosek to Wielka Sowa w Bielawie)
 Właściciel marki ma biuro w Żywcu.

Ekstrakt 13.8*, alko 6.3%

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
 Lacing - sporo.
 Gaz - średni.
 Barwa - opalizujący,...- 
							Channel: Piwo - konkretnie
 2024-07-17, 13:09
- 

- 

Browar restauracyjny działający od 2000 roku na zachodnim skraju pięknej starówki, w uliczce 50 m od Neckaru, a z drugiej strony w cieniu górującego nad nią ogromnego heidelbergskiego zamku. Browar restauracyjny działający od 2000 roku na zachodnim skraju pięknej starówki, w uliczce 50 m od Neckaru, a z drugiej strony w cieniu górującego nad nią ogromnego heidelbergskiego zamku.
 Z wąskiej, brukowanej uliczki wchodzimy przez otwartą pięknie zdobioną stalową bramę pomiędzy...- 
							Channel: Niemcy
 2022-11-23, 01:54
- 

- Loading...
- Koniec listy.
 powitanie

powitanie

życzę wszystkim piwnych i browarnych świąt
 życzę wszystkim piwnych i browarnych świąt 

Comment