Witaj Aniu na forum,tylko wyjechaliśmy a tu tak poważny krok Kurcze to raczej mało spotykane widzieć kilkanaście razy osobę w realu,a nie klikać przed kompem.Ciekawe czy Marcin da coś tobie popisać
Na zdrowie, Panie i Panowie!
Chciałbym się ja grzecznie przywitać i przedstawić.
Wojtek z Wolfsburga.
Zaczynam zabawę z warzeniem. Wczoraj wymieszałem wodę z Brewkitem ( bo niesmiem tego nazwać inaczej) Dzis Zaczęło bulgać- zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mam nadzieje...
Firmowy lokal browaru Toccalmatto z Parmy.
W Parmie mają firmowy sklep a w centrum Turynu jest o ile mi wiadomo jedyny firmowy pub.
Lokal znajduje się w jednej z kamienic przy cichej ulicy niedaleko głównego dworca kolejowego.
W środku bar z potężną baterią kranów i kilkanaście...
Malutki browar rzemieślniczy w uroczej Nicei, założony w 2015 roku.
Sprzęt znajduje się w firmowym pubie, mieszczącym się w kamienicy przy wolnej od turystycznego zgiełku ulicy, niecały kilometr od Lazurowego Wybrzeża.
Wewnątrz klimatyzowana sala z kilkoma stolikami, prowizorycznym...
W sumie można napisać że jest to najnowszy browar w Brnie, ale jak większość piwoszy wie jest to stary browar Magistr, który swoją działalność zakończył w 2018 roku.
Obecnie browar ma nowych właścicieli i chyba najlepszego sladka w Brnie. Nowe otwarcie miało miejsce...
Schruns to miasteczko malowniczo położone w cieniu ostrych grani okolicznych szczytów. Zimą jest to raj dla narciarzy, gdzie na stokach korzystając z bogatej infrastruktury, mogą uskuteczniać swoje szusy. Samo miasto jest raczej senne, jakieś stragany z miejscowymi specjałami oraz solidnie...
Comment