Po długim podglądactwie zdecydowałem się na ujawnienie. Jak obowiązki pozwolą może rozpocznę własnoręczne ważenie piwa. Na razie czas na naukę teorii.

Powitanie z Lublina

Collapse

X
- 

Witaj serdecznie Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz! Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
 Piwo domowe -
 Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
 Reklama w BROWARZE
 PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
- 

Powitanie z Lublina

Dzięki za powitanie.
 Co do mojej aktywności to wszystko zależy od ilości wolnego czasu. Na pewno teraz będę jedynie przeglądał posty w celu poszerzenia wiadomości na temat domowego warzenia ( dzięki kishar) piwa. Później może jak będę miał coś mądrego do napisania to się wykażę. A dla kolegów z regionu - jak coś trzeba to piszcie na PW.
 Jeśli ktoś potrzebuje to mogę sie udzielić, z racji wykonywanego zawodu, w kwestii różnych nadruków na różnych przedmiotach ( koszulki, zapalniczki, smycze, długopisy, itp.).
 PozdrawiamComment
- 

To i ja się podpinam do piwitań. Twoje ! !
 A no...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaJa również witam krajana i również życzę wytrwania i aktywności, bo nie tylko Lublin jest u nas mało widoczny, ale cały region... Niestety...  Comment
Related Topics

Collapse

- 

Witam wszystkich i mam pewne nasuwające mi się po ostatnim warzeniu pytanie.
 Posiadam kociołek warzelny VEVOR 30 litrów i o ile warzenie piwa w ilości 20 litrów nie nastręcza żadnych problemów, tak przy moim 1 podejściu do stouta postanowiłem go zrobić w ilości 10 litrów. I tu zaczęły...- 
							Channel: Przedstaw Się!

- 

- 

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów chmielowych!
 Dołączyłem do szacownego grona dopiero przed chwilą
 i proszę o wybaczenie ewentualnych potknięć na starcie.
 Pozdrawiam!
 Kolczyk96.- 

- 

- 

- 

Drugie z nowości/specjalności sezonowych, które wprowadza browar z Lublina. O ile opadł mi zapał do Doppelbocka, choć nadal mi smakuje to już nie brałem w ciemno tego piwa. Znany bloger z Kopyrowa już degustował przede mną, więc wziąłem z pewnymi nadziejami. Drugie z nowości/specjalności sezonowych, które wprowadza browar z Lublina. O ile opadł mi zapał do Doppelbocka, choć nadal mi smakuje to już nie brałem w ciemno tego piwa. Znany bloger z Kopyrowa już degustował przede mną, więc wziąłem z pewnymi nadziejami.

EPA, czyli english...- 
							Channel: Piwo - konkretnie

- 

- 

Witam wszystkich,
 lokalizacja Dąbrowa Górnicza, warzenie bardzo amatorskie od września 2016. W chwili obecnej rozpoczynam przygotowywania i zbieranie sprzętu do warzenia z zacieraniem jako naturalnej fazy rozwojowej.
 Pozdrawiam Adrian- 
 2017-03-06, 13:06
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment