BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Budynek za domem kultury.
Typowa lokalesowa knajpa, vel "żulbudka". Takich, jakich już bardzo mało. Dwie sale - mniejsza z bilardem i większa z telewizorem. Do tej większej nowoczesne zwyczaje o niepaleniu w knajpach jeszcze nie dotarły
Z kija "Brackie" 7zł,...
Proponuję dyskusję na powyższy temat. Z pewnością wielu z Was doświadczyło niecodziennych "zagrań" ze strony obsługi knajp, pubów tudzież innych piwnych przybytków. Być może powstanie czarna lista lokali, które powinno się omijać szerokim łukiem.
Ze względu na nieciekawe warunki atmosferyczne panujące w grudniu , planujemy przesunąć giełdę w okolice kwietnia.Co o tym sądzicie i jak z terminami innych giełd na 2011. Kując ciepłe żelazo , mam zapewnienie przedstawiciela jednego z browarów ( będącego na giełdzie) , że czynnie włączą...
W sumie nie ma tam nic ciekawego z piwa,ale...jak zobaczyłem cenę Hebana to normalnie mnie zatkało 4.80 pln. Mają tam też ciekawe zwyczaje-ceny są zawsze jakoś dziwnie naklejane na opakowaniach w miejscu gdzie jest napisana cena sugerowana i oczywiście jest wyższa o kilkadziesiąt...