Witam wszystkich użytkowników tego forum.
Trochę o mnie: Mam na imię Michał, mieszkam w Skarżysku Kamiennej. Tak jak Wy bardzo lubię piwo i właśnie jestem w trakcie mojego pierwszego warzenia - niestety sądząc po zapachu i kolorze nie da się tego wypić
  i właśnie jestem w trakcie mojego pierwszego warzenia - niestety sądząc po zapachu i kolorze nie da się tego wypić  . Ale następne napewno będzie lepsze.
 . Ale następne napewno będzie lepsze.
pozdrawiam
					Trochę o mnie: Mam na imię Michał, mieszkam w Skarżysku Kamiennej. Tak jak Wy bardzo lubię piwo
 i właśnie jestem w trakcie mojego pierwszego warzenia - niestety sądząc po zapachu i kolorze nie da się tego wypić
  i właśnie jestem w trakcie mojego pierwszego warzenia - niestety sądząc po zapachu i kolorze nie da się tego wypić  . Ale następne napewno będzie lepsze.
 . Ale następne napewno będzie lepsze.pozdrawiam

. Na usprawiedliwienie napiszę, że w Skarżysku mieszkam dopiero 5 lat i 3 dni, od czasu jak znalazłem tu fajną dziewczynę z którą się ożeniłem. Tak w ogóle to pochodzę z Radomia - też niedaleko Opoczna.
 . Na usprawiedliwienie napiszę, że w Skarżysku mieszkam dopiero 5 lat i 3 dni, od czasu jak znalazłem tu fajną dziewczynę z którą się ożeniłem. Tak w ogóle to pochodzę z Radomia - też niedaleko Opoczna. 

...
...

Comment