witam wszystkich z centralnej Polski.
Elo
Collapse
X
-
-
-
Serdecznie witam.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika meduzkajestem zagorzałą fanką sklepu przy pomorskiej 116.
Może spotkamy sie kiedyś na Pomorskiej
, ten sklepik odwiedzam prawie tak często jak spozywczaka.
Moje pierwsze piwko zakupione w Łodzi o właśnie tam.
Czy mieszkasz moze na Lumpach??Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
A kto wie czy z kolezanka juz sie nie spotkalem na Pomorskiej 116 a moze na LumpachPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgiełka26Ohooo czyżby.. czyżby??

kto wie , kto wie
Świat jest małySzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
Ja w tym sklepiku czasami sprzedaje. Jestem tak jakby rodzinką przesympatycznego właściciela więc dlatego jestem jego zagorzałą fanką.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862Serdecznie witam.
Może spotkamy sie kiedyś na Pomorskiej
, ten sklepik odwiedzam prawie tak często jak spozywczaka.
Moje pierwsze piwko zakupione w Łodzi o właśnie tam.
Czy mieszkasz moze na Lumpach??
Pozdrawiam...
Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...1 Photo
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam , mam na sprzedaż zestaw dla Piwowara domowego , Kocioł Royal Catering 40 l , na kotle było uważone 20 warek , sprzęt sprawny w bardzo dobrej kondycji . Z braku czasu oraz miejsca sprzedaje cały sprzęt widoczny na zdjęciach , dorzucam do tego ok. 500g sody kaustycznej oraz oraz kilka surowców...4 Photos
-
Channel: Targowisko piwowarskie
2025-10-06, 18:42 -
-
Olandia (137 km długości i od 5 do 16 km szerokości) to druga co do wielkości wyspa (o powierzchni 1342 km²) Szwecji, którą zamieszkuje nieco ponad 26 tys. osób. Jest to także jedna z najpopularniejszych w kraju letnich destynacji. Mimo to działają tu jedynie dwa browary. Oba niewielkie....-
Channel: Szwecja
2025-09-29, 21:43 -
-
W centrum Klaipedy, 2,5 km od dworca.
Olbrzymi browar, który opanował kawał litewskiego rynku znajduje się w centrum nadmorskiej Kłajpedy w odległości 2,5 km od dworca kolejowego.
Na wzór browarów amerykańskich, wszystko stanowi jedną całość, czyli wielka instalacja jest wkomponowana...-
Channel: Litwa
2025-08-04, 09:30 -
-
Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment