Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Hej Piwosze

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• daro96610
    Czołem piwosze
    daro96610
    No witam Panów i Panie (jeśli są ). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem pozdrawiam
    2018-09-12, 14:31
  • Pankracy
    Węgrów, Kowalska 3, Stary Browar
    Pankracy
    Restauracja w wyremontowanym i rozbudowanym o "nowoczesną stodołę" budynku dawnego browaru klasztornego reformatów. Historyczny obiekt z 1824 roku niestety nie mieści w sobie minibrowaru. Jest natomiast (co w Węgrowie niezwykłe) ciekawy wybór piw. A dlaczego ciekawy? Ponieważ z Książęcego...
    2023-11-21, 13:09
  • skitof
    Krótka ankieta szkoleniowa
    skitof
    Jak byście mieli chwilę czasu to mam prośbę o wypełnienie ankiety.
    Córka - studentka przygotowała krótką ankietę, jest ona o pewnej marce piwnej, ale nie o nią chodzi, tylko o walory szkoleniowe dotyczące brandingu, marketingu. Z góry dzięki! I przy okazji Wesołych Świąt!
    https://docs.g...
    2023-04-09, 20:04
  • Petitpierre
    Cornelissen, Herkenrode Noctis
    Petitpierre
    Drugie z piw warzonych wcześniej (poza Vesper), tym razem Dubbel, piwo do spożywania podczas mszy wieczornych, stąd nazwa. Z ciekawostek, chmiel angielski, zioła z ogrodu klasztornego, jeden słód monachijski, miesiąc w beczce dębowej. Beczkę czuć od razu, waniliowo i słodko. Nawet jak syrop...
    2022-10-31, 10:21
  • darekd
    Glückauf, Jubiläumsbier 1880
    darekd
    Browar z saksońskiego Gersdorfu pomiędzy Zwickau a Chemnitz w zeszłym roku świętował tym piwem 140 rocznicę. Kiedyśwarzyli piwo dla górników okolicznych kopalń węgla,
    Teraz górników tam już niezbyt wielu, ale piwosze się na szczęście ostali

13,2% ekstr.
    ...
    2021-10-11, 23:02
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...